Friction Welding Holland BV. ©      Disclaimer     Sitemap

Home.Frictielassen.Toepassingen.Duurzame oplossing.Welding suitability.Product foto's.Video's.Contact.Vacatures.

Friction Welding Holland B.V.
Werken bij Friction Welding Holland betekent werken in een jong, innoverend en internationaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Wij hebben kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Friction Welding Holland verricht frictielas werkzaamheden voor derden en daarbij ook een stuk verspaning met CNC machines.

Werkvoorbeider / Sales

Functieomschrijving
 

Als werkvoorbereider fungeer je als aanspreekpunt voor het gehele bedrijf. Je werkt nauw samen met jouw collega's op de afdelingen Productie, Verkoop en Bedrijfsbureau. De orderintake valt onder jouw verantwoordelijkheid, jij beoordeelt de orders op maak- en haalbaarheid en productietijden. Waar nodig help je met tekenen, berekenen, plannen en controleren van de de machine- en metaalonderdelen. Bovendien vertaal je de klantorders naar efficiënte productieopdrachten. Hierbij zorg je voor een overzichtelijke capaciteitsplanning en coördineer je de zagerij, frictielasser, draaiafdeling en de logistiek. Verder werk je toeleverorders uit en maak je een materiaalplanning voor de inkoopdelen. Ook ben je betrokken bij de uitbesteding van productieorders.
 

Je werkomgeving:
Ons team bestaat uit 7 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het is een prettig verlichte hal met een opgeruimde vloer en modern ingericht. 

Jouw profiel
Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO/HBO niveau. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, technisch inzicht, goed in talen (Duits en Engels) en heb je de passie dan zijn wij op zoek naar jou!


Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

 

Afwisselende werkzaamheden in een familiebedrijf waar veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. De salarisindicatie ligt tussen € 2.800,- en € 3.400,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.

 

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV naar Friction Welding Holland te sturen. 
Adres: Eckertstraat 37, 8263 CB Kampen of mail naar 
info@fwholland.nl
Wil je meer informatie dan kun je D. Fix van maandag t/m vrijdag bereiken op +31 6 39 55 07 69
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.frictionweldingholland.nl

Uw partner voor onder andere;

 

Frictionwelding, Frictielassen, Wrijvingslassen, Toepassingen, Zuigerstang, Zuigerstangen, Cilinderbuis, Cilinderbuizen, Pneumatische industrie, Overige toepassingen.