Friction Welding Holland BV. ©      Disclaimer     Sitemap

Home.Frictielassen.Toepassingen.Duurzame oplossing.Welding suitability.Product foto's.Video's.Contact.Vacatures.

Duurzame oplossing voor verspaners!!

 

Als er veel kilo’s materiaal van een bepaald product (bv asstompen) afgedraaid/verspaand moet worden, kunt u de mogelijkheid overwegen om het te laten wrijvingslassen/frictielassen. Een simpel voorbeeld is een stang aan een flens (tbv asstomp). Als dit uit één massief stuk materiaal gedraaid wordt gaan er veel kilo's en bewerkingstijd verloren.

Wrijvingslassen daarentegen is een snel en efficiënt proces wat een ijzersterke verbinding creëert. Hoe meer kilo's er verspaand worden, hoe meer verspaners besparen op hun inkoop en bewerkingstijden. Voor een beter beeld ziet u de illustratie hier naast.

 

Wrijvingslassen is ten opzichtte van de huidige lastechnieken ook nog eens duurzaam. De wrijvingslas wordt op een duurzame wijze vervaardigd. De milieu belasting van het productieproces is significant lager dan bij bestaande las technieken.

 

 

Uw partner voor onder andere;

 

Frictionwelding, Frictielassen, Wrijvingslassen, Toepassingen, Zuigerstang, Zuigerstangen, Cilinderbuis, Cilinderbuizen, Pneumatische industrie, Overige toepassingen.